Startsidan
Om stugorna i Lindvallen
Att se och göra i Lindvallen
Vinter i Lindvallen
Sommar i Lindvallen
Boka stuga i Lindvallen
Hitta till stugan
Nyhet!
Lenas Sälenblogg
Kontakta oss
 
Sälen bloggenNu har jag skapat en blogg här på min sida. Tanken med den är att jag ska göra lite inlägg här. Det kan vara tips om olika utflykter och aktiviteter, det kan handla om vad vi gör i stugan och eventuella renoveringar m.m.
Det kan vara spännande att läsa för er som känner oss och för våra hyresgäster som hyr våra stugor, men också för blivande hyresgäster.
Det är kul när det händer lite på en hemsida, och hoppas att ni återkommer hit!
***********************************************************************************************
2011-11-05 18:45:00

Höstlov!

Veckan har gått fort, nu är det redan lördag och imorgon åker vi hem . I torsdags kom Maria, Fredrik och barnen och besökte oss. Det var trevligt! Tyvärr har inte snön kommit ännu. Det är så varmt att det inte finns någon skridskois heller. Men vi har hunnit med ett besök på äventyrsbadet på Experium och varit på bio och sett Nalle Puh. Trollskogen har vi också hunnit med. Förra året samma helg så hade de premiär i Tandådalen. då kunde man testa en backe och få lite förkänsla. Men vi får hålla ut till Jul. Den firar vi här för tredje året i rad och har med oss kusiner, svåger och svägerska. Farmor och farfar kommer också upp. Då ska det väl vara massor med snö kan jag tro :)

***********************************************************************************************
2011-09-22 22:28:00

September 2011

Vädret i Sälen börjar bli kallare och kallare. Inatt var det visst frost. Vi har haft några som hyrt, vandrare och fiskare. Just nu är det tre personer som jobbar åt Peab och håller på i Gustavsbacken. Det är kul att det bor lite folk även under lågsäsong.

Man börjar längta dit nu. Hoppas att skridskobanan är spolad när vi kommer upp på höstlovet. Bastun på Fjällgården måste vi också prova. Något som jag hoppas vi hinner fixa är en insats till öppna spisen på Dalgården. Man vill inte elda bara för kråkorna utan detn kan gärna sprida lite värme också. Nu när vi eldar så är det mysigt men man kan inte sitta så långt ifrån öppna spisen för då fryser man. all värme dras in i spisen och kylan blir kvar i rummet. Men det ska det bli ändring på! Bara de som jag ringt sedan i maj är lite på hugget och lämnar offert.

Jag återkommer när jag hör första snön falla, för nu är det nära :)

***********************************************************************************************
2011-07-30 00:51:00

Juli 2011 - Semester!

Semester i Sälen!

Snart är friggeboden färdigmålad. det var Daniels sommarjobb. Marcus bygger bastun för fullt så att den ska vara klar till säsongen börjar. Vi har klätt om hörnsoffan på Dalgården. Köpt nya TV-apparater till båda delarna på Fjällgården och kopplat in dem.
Vi har också byggt en ny våningssäng på Dalgården, den andra var lite ranglig.
Checkat av så allt finns som ska finnas i husen har vi också gjort.
Bokningarna och förfrågningarna börjar rasa in nu och vi är redo!

 

***********************************************************************************************


Välj sida:

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8 9  10  11 Nästa »
 
Produktion: NorrWebb