Startsidan
Om stugorna i Lindvallen
Att se och göra i Lindvallen
Vinter i Lindvallen
Sommar i Lindvallen
Boka stuga i Lindvallen
Hitta till stugan
Nyhet!
Lenas Sälenblogg
Kontakta oss
 
Sälen bloggenNu har jag skapat en blogg här på min sida. Tanken med den är att jag ska göra lite inlägg här. Det kan vara tips om olika utflykter och aktiviteter, det kan handla om vad vi gör i stugan och eventuella renoveringar m.m.
Det kan vara spännande att läsa för er som känner oss och för våra hyresgäster som hyr våra stugor, men också för blivande hyresgäster.
Det är kul när det händer lite på en hemsida, och hoppas att ni återkommer hit!
***********************************************************************************************
2011-11-24 09:31:00

Nu blir det snart insats i öppna spisen :)

Nu har jag äntligen fått kontakt och en offert från en firma. Den andra firman är på gång att skicka offert också.
Bra jobbat fastän ni var tröga i starten! Har ringt och "tjatat" ett antal gånger. Började redan i maj med två företag. Den ena har ännu inte lämnat offert så sorry, nu missar ni ett jobb.!
Det blir jättebra att kunna värma upp lite med öppna spisen. Det är lite småkyligt i stugan trots att man har elementen på för. För att inte tala om när man kommer upp och ingen bott där! Ofta kommer vi upp sent på kvällen/natten och då behöver man få igång värmen snabbt.

 

***********************************************************************************************
2011-11-24 09:13:00

Fortfarande ingen snö!

Temperaturerna har sjunkit i Sälen nu så nu går det i alla fall att spruta med snökanonerna. Har läst att några backar öppnade i helgen. Hela 3600 åkare passerade bara på lördagen och nästan lika många på söndagen! Vi får verkligen hoppas att det kommer snö till jul när vi ska åka upp. Men börjar det snöa däruppe så brukar det fortsätta snöa......

Vi har fortfarande v.2 och v.3 att hyra ut. Är det någon som är intresserad så kan det gå att pruta ner på priset. Passa på att jobba i mellandagarna på jobbet när många är lediga och det säkert är relativt lungt och ta ut ledighet när alla börjar jobba istället, v.2. Måste kännas jättehärligt! Hör av er!

***********************************************************************************************
2011-11-06 22:32:00

Bastun klar!

Hemma igen! Tyvärr blev Rebecca magsjuk på vägen hem (precis som våra gäster som vi hade på besök i Sälen) Det är sådär lagom roligt när hela bilen och Rebecca själv kräktes ner och man ska sitta i bilen ett antal timmar till.

Nu är iallafall bastun klar! Den är såå fin! Den är byggd i vår friggebod som står på gårdsplanen på Fjällgården. Där får hyresgästerna turas om att basta. Jag glömde att ta kort på den men det blir en överaskning när alla kommer dit hur den ser ut. Jag antar att alla vet om att det finns en där nu iallafall.

Nästan alla veckor är uthyrda nu både på Dalgården och Fjällgården och jag hoppas alla blir nöjda med sitt boende.

Vi hörs längre fram och när snön kommer!

***********************************************************************************************


Välj sida:

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7 8  9  10  11 Nästa »
 
Produktion: NorrWebb