Startsidan
Om stugorna i Lindvallen
Att se och göra i Lindvallen
Vinter i Lindvallen
Sommar i Lindvallen
Boka stuga i Lindvallen
Hitta till stugan
Nyhet!
Lenas Sälenblogg
Kontakta oss
 
Sälen bloggenNu har jag skapat en blogg här på min sida. Tanken med den är att jag ska göra lite inlägg här. Det kan vara tips om olika utflykter och aktiviteter, det kan handla om vad vi gör i stugan och eventuella renoveringar m.m.
Det kan vara spännande att läsa för er som känner oss och för våra hyresgäster som hyr våra stugor, men också för blivande hyresgäster.
Det är kul när det händer lite på en hemsida, och hoppas att ni återkommer hit!
***********************************************************************************************
2014-08-08 15:17:00

Sommar 2014

Påsken tillbringade vi i Sälen, Lindvallen. Vädret var fantastiskt! Även om det var sen påsk i år så gick det ganska bra att åka hela dagarna men förmiddagarna var bäst. 
Bianca lämnade vi i Trysil i 2 dagar  för träning med Trysils Rennskole. Toppenbra för alpinbarn/ungdomar från U10 och uppåt. 

Två omgångar har vi varit i Sälen nu i Sommar. Vi har vandrat, badat i Fjällsjön uppe på toppen efter sista liften i vid snöcenter och badat i Limedsforsen med både poolbad och bad i älven. 

Nu har bokningarna satt rejäl fart och mailen rasar in och veckorna börjar fyllas på. I skrivandes stu
nd har vi fortfarande v.7,8 och 9 kvar och även v2,3,4 och 13. Men skynda på om ni vill skida i vinter och vill ha en speciell vecka. De tar snabbt slut. Jul och nyår och v10 är redan fullt.

Vi hörs!
Hälsningar Lena


***********************************************************************************************
2013-11-10 19:19:00

Höstlovet är över!

Nu har vi kommit hem igen från Sälen och varit hemma en vecka redan.

Vad gjorde vi då v.45?

Jo vi var på höstloppisen på helgen. Bra kläder och utrustning till både alpint, längd och hockey. Bra märken och bra priser! Där gjorde vi flera fynd.

Vi var också på Fjällbagaren och fikade! MUMS!

Ett besök på biblioteket hann vi med. Det ligger i Transtrand och tar endast 5 min från byn att åka till. Där fick vi ett tillfälligt lånekort och lånade massor av böcker till barnen som vi sedan efter veckans slut lämnade tillbaka. Det kan jag rekommendera. Ett besök på Gustavs blev det också. Mysigt! Deras inredning gillar jag skarpt! Glöm ej om ni är där att kolla in toaletten :) Inte de som finns på ena sidan flera bredvid varandra utan just den som står själv. Ta med din lilla tjej eller kille också....***********************************************************************************************
2013-05-30 21:31:00

Cykelvasan!

Cykelvasan närmar sig, v33 är det dags! Jag märker ett stort intresse för bokningar den veckan. Jag har redan hyrt ut 2 av 3 delar till 2014 års cykeltävling!

***********************************************************************************************


Välj sida:

« Föregående  1 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 Nästa »
 
Produktion: NorrWebb