Startsidan
Om stugorna i Lindvallen
Att se och göra i Lindvallen
Vinter i Lindvallen
Sommar i Lindvallen
Boka stuga i Lindvallen
Hitta till stugan
Nyhet!
Lenas Sälenblogg
Kontakta oss
 
Sälen bloggenNu har jag skapat en blogg här på min sida. Tanken med den är att jag ska göra lite inlägg här. Det kan vara tips om olika utflykter och aktiviteter, det kan handla om vad vi gör i stugan och eventuella renoveringar m.m.
Det kan vara spännande att läsa för er som känner oss och för våra hyresgäster som hyr våra stugor, men också för blivande hyresgäster.
Det är kul när det händer lite på en hemsida, och hoppas att ni återkommer hit!
***********************************************************************************************
2010-12-04 08:21:00

Nedräkningen har startat!

Lördagsmorgon och -7 i Stockholm. Betydligt mildare än vad det har varit de senaste 2-3 veckorna. Undrar hur kallt det varit i Sälen?
Nu har nedräkningen börjat tills vi ska åka! Egentligen startade den redan efter vi hade varit där sist - efter höstlovet. Men nu är det bara två hela arbetsveckor innan vi åker igen. Vi har tagit ledigt sista veckan innan jul för att hinna vara där en vecka innan nyårsgästerna kommer.
I år blir det julbord på Gammelgården på julafton. Skönt att bara fokusera på att julklapparna ska vara klara och inte behöva tänka på julmaten också. Bara ta med det allra viktigaste som man kanske vill ha förutom på julafton, lax och janson kanske.
Vi har varit inne och tittat hur Gammelgården var och det såg jättemysigt ut. Det är också väldigt nära Dalgården så man kan ta en kort promenad så är man framme. Förra året var vi på Gustavstorget på Wärdshuset. Det var bra mat och underhållning men för stort, för mycket folk och för stojjigt. Vi vill ha det lite lugnare och gemytligare när vi kommer med familjen, nära släkt och barnen. Då tror jag Gammelgården passar oss bättre.
Jag återkommer med rapport hur Gammelgårdens julbord var efter julafton!


***********************************************************************************************


Välj sida:

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 Nästa »
 
Produktion: NorrWebb